Winback facial

Winback facial

La funció principal de Winback és la reconstrucció dels teixits. Aplicat com a tractament facial, reactiva la pell a nivell cel·lular.
- Elimina les arrugues i la flacciditat de la pell.
- Elimina dipòsits de greix localitzats (papada, bosses, etc.).
- Reafirma els teixits
- Prevé l’envelliment
- Estimula el col·lagen i retorna la lluminositat.

Endermolift facial

LPGFacial

La marca LPG, líder mundial en l'estimulació cel·lular, ha creat ENDERMOLIFT. Una tècnica anti-edat 100% natural que redensifica la pell en profunditat i esborra els signes d'envelliment.

Els resultats són immediats: lluminositat, lífting natural i efecte anti-fatiga que s'acumulen en cada sessió i aconsegueixen omplir les arrugues, reafirmar els contorns i aclarir el to de la pell.

ENDERMOLIFT t'ajuda a aconseguir els 3 objectius de la bellesa:

Aclarir el to: L’estrés, la pol·lució i el tabac són factors que entorpeixen la micro-circulació venosa i limfàtica: les toxines s'acumulen, la pell perd la seva lluentor i el to es torna irregular. L'estimulació mecànica ENDERMOLIFT reactiva la vascularització i activa el drenatge de les toxines per aconseguir il·luminar el rostre.
Els resultats: En tan sols una sessió, la micro-circulació del rostre s'activa, els teixits es reoxigenen, el to de pell recupera la seva frescor i lluentor.

Omplir les arrugues: Amb el temps, la producció de col·lagen i elastina assegurada per els fibroblastos, les dues substàncies responsables de la fermesa i l'elasticitat de la pell, disminueix progressivament: la pell perd densitat i s’afina produint que les arrugues comencin a aparèixer. Els estímuls mecànics de ENDERMOLIFT reactiven el metabolisme cel·lular dels fibroblastos aconseguint que segreguin de nou col·lagen i elastina.
Els resultats: les arrugues s’omplen des de l'interior, les formes s'allisen i s’ aconsegueix un efecte rejovenidor visible i durador.

Reafirmar els contorns: Els contorns són les zones més suceptibles a les arrugues. A la pèrdua d’elasticitat de la pell li hem d’afegir la formació d’arrugues creades per la nostra pròpia expressivitat facial. L'estimulació de ENDERMOLIFT aconsegueix refermar la pell i així recuperar una expressió més juvenil i fresca.
Resultats: La pell guanya suavitat i fermesa, les galtes s'aixequen, l'oval del rostre es redibuixa i els contorns es redefineixen.

Tractament antiacne

Acne

L’acne és una de les patologies de la pell més freqüents que, majoritàriament, s’origina per canvis hormonals. El més conegut potser seria el de la pubertat però també pot convertir-se en un trastorno crònic que afecta als adults, principalment a dones majors de 25 anys.
Fins ara molts dels tractaments existents eren incomplerts o de tipus mèdic que podien tenir efectes secundaris; fins ara…
Gràcies a l’esforç combinat de prestigiosos dermatòlegs i mesostétic pharma group arriba “Acne Solution”.
Aquest tractament combina el tractament professional que es realitzarà en el nostre centre amb una complerta línia de productes de manteniment per poder continuar amb el tractament a casa oferint una SOLUCIÓ GLOBAL completament eficaç, segura i no invasiva.

Llapis corrector dèrmic

Enpitsu

El llapis dèrmic ENPITSU permet, mitjançant microperforacions, la penetració dels principis actius dels tractaments associats a la dermis, on tenen màxima efectivitat.
Obre entre 500 i 750 microcanals per segon, aconseguint el millor resultat en menys temps, generant una reacció inflamatòria autoinduïda. Estimula mecànicament la capacitat d'absorció de la pell, augmentant els efectes dels productes emprats en el tractament tòpic de la dermis.
Dóna fermesa, elasticitat i una major capacitat de recuperació; accelerant la cicatrització, la reparació dels teixits i la regeneració cel·lular de la pell.

El llapis corrector dèrmic, es recomana per realitzar diferents tractaments professionals de l'epidermis, entre ells:
- Elimina els teixits danyats de porus, cicatrius i marques.
- Ajuda al rejoveniment de la pell: estirament de la pell, reducció de línies fines i arrugues.
- Administració de vitamines i altres agents per a la lluita contra l'envelliment.
- Redueix cicatrius d'acne i d'estries a la pell.
- Tractament de taques (melasma).

Micropigmentació

Micropigmentacio La micropigmentació ( o maquillatge semipermanent ) és una tècnica que s'utilitza per millorar l'aparença estètica de les celles , els llavis o la línia dels ulls. A més de solucionar problemes estètics, la micropigmentació és convenient per a persones actives que busquen maquillatges que no s'alterin amb pràctiques esportives com ara la natació, o per estalviar temps.

Tractaments Massada

Tractament NELUHM
Nelhum

Delicada com la flor del lotus i fina i pura com la seda, la teva pell es renova i transforma desde l’interior gràcies a una luxosa convinació d’actius naturals blancs com la soja blanca, la farigola blanca i l’ortiga blanca juntament amb la biotecnologia i endomodulació.
Un exclusiu tractament antiedat que redensifica i esculpeix la teva pell tornant-li el seu to i la vida.

Tractament Àcid Hialurònic
Hialuronico

El Tractament Lífting facial retorna a la pell un aspecte jove, rejovenint notablement el rostre. Ajuda a regenerar les Proteïnes de Col·lagen i Elastina, mantenint-les més actives, hidratant profundament i reomplint la pell.

Tractament Caviar
Caviar

Luxe en estat pur que referma a l’instant la pell i la dota d’un to i una textura perfecte. Ideal per a les pells madures, el Tractament de Caviar de Massada, defensa la pell dels efectes de l'envelliment: millora les arrugues i referma la pell. El sofisticat massatge de rostre amb Sèrum de Caviar i la mascareta de quars aconsegueixen transformar, fins i tot, el cutis més apagat en un rostre radiant i lluminós.

Tractament Perles Efecte Bótox
Botox

Els resultats més espectaculars en pells estressades i fatigades que comencen a presentar línies d’expressió i falta de fermesa. Exclusiva cura de MASSADA que proporciona lluminositat, hidratació i joventut a la pell. Aquest tractament de Bótox i Perles combina massatges i mascaretes amb els beneficis de la pols de perla, l’or líquid i l'argilerine. Les arrugues es redueixen fins un 32% millorant l’elasticitat de la pell.

Tractament BIO Celular
BIOCelular

La línia Massada Bio Celular brinda un tractament integral per a combatre els signes derivats de l’envelliment cel·lular. Actius naturals com l'Assa (Campanilla de Primavera) Leucojum Aestivum, combinats amb el complex Massada TM i l'ús de Moxes Facials ens regeneren i equilibren els teixits en profunditat, aconseguint un rostre visiblement més jove, enèrgic i profundament hidratat.

Tractament Emblanquinador
Antiedad

Per aconseguir una pell uniforme. La solució ideal per combatre la decoloració de la pell, les taques de l’edat i el to desigual de la pell, creada a base de Pols de Perles, Uva Ursis i Aromateràpia. Una pell radiant, lluminosa i suau com la seda.

Anti-edat i Oxigenoteràpia
Antiedad

Els resultats més espectaculars per a les pells que desitgin disminuir la profunditat de l’arruga, recuperar la fermesa i definir l’òval facial. Aquest tractament antiaging intensiu que, a més de refermar i rejuvenir la pell, estimula la regeneració de les cèl·lules de col·lagen i elastina aportant a la pell elasticitat i fermesa. Està creat exclusivament per Massada per despertar l’aspecte jovenil de la pell.