Winback corporal

Winback corporal

Winback és un  dispositiu amb tecnologia de corrent d’alta freqüència que accelera el procés de reconstrucció cel·lular. La versatilitat de Winback permet que s’apliqui a qualsevol zona del cos aconseguint resultats duradors i visibles en poc temps.

Winback facilita l’absorció dels ingredients actius del cos (oxigen, nutrients...), la circulació sanguínia i desintoxica la zona tractada facilitant el drenatge limfàtic.
- Contribueix a la reducció de volum
- Prevé i elimina la cel·lulitis
- Facilita l’eliminació de toxines de forma natural
- Desfà el greix localitzat.

Futura Pro

FuturaPro

Futura Pro té tractaments específics per a cada tipus de problema (cel·lulitis, flaccidesa, sobrepès, fibromiàlgia, postpart, bosses als ulls, arrugues, etc.) així com tractaments específics per a home i dona i per a cada complexió o cada tipus de pell.

Pot realitzar funcions de:
Reafirmació: Desfà la flacciditat dels teus braços, cames i altres parts de la teva anatomia. Dóna a la teva pell la fermesa i el to que es mereixen.
Aprimament: Apliquem un tractament personalitzat per a cada perfil de client consumint els dipòsits de greix, els líquids retinguts i les toxines acumulades.
Anticel·lulític: Mobilitza i dissol el greix mitjançant vibració i ones, activant la circulació i la zona limfàtica.
Drenatge limfàtic: Ajuda a depurar les toxines i activa el flux sanguini limfàtic aconseguint retardar l'envelliment cel·lular.
Antiestrès i massatge: Relaxa les zones engarrotades, ajuda a segregar endorfines, elimina l'estrès i ajuda a agafar el son.
Analgèsic: Mitjançant ones terapèutiques s'aconsegueix un tractament eficaç del dolor crònic i agut deixant una profunda sensació de benestar.
Rehabilitació:Ajuda en la recuperació de lesions cròniques o eventuals. Descontractura, desinflama i recupera els teix lesionats.
Fibromiàlgia o fatiga crònica: Combat la rigidesa, el dolor i la manca de moviment.

Cada pacient és diferent com ho és el tractament que se li oferirà. Posa’t en mans de la tecnologia de darrera generació i gaudeix de tots els seus avantatges.

Body Sculptor

Body Sculptor

Què és?
Un equip d'aprimament de cos sencer que modela la teva silueta activant els propis mecanismes del cos que ens fan aprimar.

En què consisteix?
BodySculptor genera Ones Biomagnètiques que utilitzen freqüències molt similars a les del propi cos. Aquestes ones provoquen contraccions musculars insensibles similars a les que generem quan realitzem un exercici físic prolongat. L'usuari només ha de estirar-se i relaxar-se mentre la màquina fa la feina.

Quins són els resultats?
- Pèrdua de pes.
- Pèrdua de greix que es tradueix en una pèrdua de talles de roba. (fins a 2 talles en tan sols 12 sessions).
- Normalitza l'Índex de massa corporal.

Quant dura?
Cada sessió (segons el pacient i la seva morfologia) té una durada d'entre 45 i 60 minuts, i el tractament complert va de 10 sessions en endavant depenent de la constitució de cada persona.

És dolorós o té algun efecte secundari?
No té cap efecte secundari perquè no altera el funcionament natural del cos, tan sols activa els mecanismes naturals mitjançant un procés completament inofensiu.

Està recomanat a...
Totes aquelles persones, ja siguin homes o dones que vulguin modelar la seva figura d'una manera relaxant, natural i sobretot molt efectiva.

LPG corporal (Endermologie)

LPG

Més de 110 estudis científics demostren que l’Endermologie és la tècnica d'estimulació cel·lular creada per LPG més efectiva per la regeneració de la pell.

Reactiva en profunditat l'activitat cel·lular adormida mitjançant una estimulació mecànica de la pell de forma indolora i no invasiva. Entre les seves múltiples aplicacions hi trobem: la salut, la bellesa i el benestar.

Bellesa: perquè modela la figura aconseguint dissoldre el greix localitzat.
Salut: Ajuda a drenar els líquids acumulats a les extremitats (cames i braços) i millora la circulació.
Benestar: Regenera la pell afectada per cremades, cicatrius, etc.

Tecnologia de darrera generació científicament provada amb més de 30 anys d’experiència al servei dels nostres clients.

El luxe de tornar a gaudir de MII - Tractaments Corporals Babor Spa

Fes un viatge cap el teu interior gràcies a aquests quatre magnífics tractaments que combinen innovadores tècniques sobre cèl·lules mare amb substàncies actives obtingudes de la natura.

El final sempre serà el mateix: benestar, bellesa i energia.

MOLDEJA EL MEU JO (Shaping for body)
FuturaPro

Moldeja la teva figura i afavoreix el sistema immunològic i la elasticitat de la pell amb aquesta combinació de substàncies actives vegetals i cèl·lules mare obtingudes de la moixera silvestre.
La teva pell quedarà llisa i reforçaràs el seu sistema immunològic.
Eficaç. Reafirmant. Modelador

REVITALITZA EL MEU JO (Enerizing lime mandarin)
FuturaPro

Estimula els teus sentits amb aquest tractament que omplirà de vitalitat la teva pell.
Et protegirà de les influencies externes i un aroma de mandarina i llimes àcides t’estimularà, et refrescarà i et donarà noves energies.
Estimulant. Revitalitzant. Refrescant.

RELAXA EL MEU JO (Relaxing lavender mint)
FuturaPro

Deixa’t acaronar i experimenta una sensació de pau interior absoluta.
A partir dels extractes de cèl·lules mare de la pera champagne i amb una essència de lavanda i menta, aquest tractament, t’embolcallarà de benestar i et proporcionarà aquella estona que mai no tens per relaxar-te.
Relaxant. Delicat. Calmant.

ENFORTEIX EL MEU JO (Balancing cashmere wood)
FuturaPro

T’aporta força i resistència a la pell.
Extractes de cèl·lules mare de la pera champagne i el càlid aroma de la fusta, t’ajudaran a recuperar l’equilibri que necessites.
Protecció. Revitalització. Regulació.

Tractament Minceur Intensive

LPG

Un exclusiu tractament desenvolupat per Massada que ajuda a aconseguir una silueta perfecta atacant directament el greix localitzat i la cel·lulitis incrustada.
El tractament Minceur combina actius naturals innovadors d’una manera eficaç per aconseguir uns efectes duradors i, amb el temps, definitius.

En tan sols cinc sessions podràs veure y sentir la seva eficàcia:
1- Accelera la destrucció de nòduls de greix acumulat.
2- Evita la creació de nous dipòsits de greix.
3- Redueix la pell de taronja.

Tractaments Massada

Tractament Postpart
Postpart

Tractament integral i global per recuperar la figura després de l’embaràs. Elimina el greix acumulat fruit de les hormones, estimula el col·lagen per recuperar la tonicitat i elimina l’excés del líquid. El programa perfecte de les noves mares perquè es cuidin per dins o per fora.

Exfoliació corporal al Té Verd
Cafeteràpia

Tractament exfoliant amb Sals del Mar Mort al Te Verd riques en principis actius naturals, minerals i oligoelements .

Formulada amb suaus partícules exfoliants elimina efectivament les cèl·lules mortes i renova la pell. Suavitza, descongestiona i il·lumina la pell. Ajuda a més, a perllongar el bronzejat i lluir una pell més bella i cuidada durant més temps.

Tractament Morfològic
Morfològic

Tractament únic que estudia de forma personalitzada la morfologia del pacient, corregeix les deficiències del metabolisme i aconsegueix que el cos estigui més harmonitzat i equilibrat. Combat el sobrepès, l’entollament i desnutrició dels teixits, donant com a resultat un cos perfecte.

Tractament de Cafeterapia
Cafeteràpia

Innovador i exclusiu tractament que, no tan sols ajuda a eliminar la cel·lulitis, si no que també ajuda a millorar la circulació, vigoritzar el sistema muscular i estimular la nutrició dels elements cel·lulars gràcies a les propietats del cafè. Els resultats son totalment extraordinaris.

Tractament Reductor d'algues
Algues

Combatre el greix i la cel·lulitis d’una manera diferent, més eficaç i prolongada. Els sofisticats principis actius de les algues redueixen volum, activen la diüresis i milloren la circulació i el drenatge de les cames.