Fitoteràpia

Serpens

Serpens s'ha inspirat en la saviesa mil·lenària de les societats indígenes de l'Amazònia per crear una línia de fitoteràpia etno-medicinal basada en 11 plantes especialment seleccionades.

Energie Divine: Augmenta l'atenció i la memòria, incrementa la resistència física, ajuda a perdre pes.
Force de la Nature: Augmenta l'oxigenació i la resistència cel·lular, enforteix el cor i el sistema muscular. Regulador hormonal.
Supra Human: Augmenta el desig, afrodisíac natural i segur per a tots dos sexes, afavoreix un bon estat d'ànim, millora i protegeix la memòria.
Protection de la Forêt: Activa el sistema immune, disminueix els processos al·lèrgics, antioxidant, millora la circulació.
Racines terrestres: detoxificant, enforteix i equilibra el sistema immunològic de l'organisme.
Sang Vert: Protegeix les cèl·lules, enforteix el sistema nerviós, millora l'atenció i la memòria. Excel·lent tònic energètic i nutricional (Omegues 3, 6, 9), salut osteo-articular, prevé l'envelliment cel·lular.
Feu Vegetal: Regula l'acidesa estomacal, protegeix el fetge i millora el seu funcionament, ajuda a regular els nivells de sucre en sang i les infeccions gàstriques.
Dieu Soleil: Ajuda a protegir la pell dels raigs U.V i manté la seva hidratació. Preveu la formació de taques i arrugues, antioxidant ocular.
Esprit de l'arbre: Drena i estimula, disminueix la gana, accelera el metabolisme de sucres i greixos, disminueix els processos al·lèrgics.
Uxi: Trastorns de l'aparell reproductor femení.
Griffe: Millora les defenses i redueix el dolor i la inflamació osteoarticular.

YOU & OIL KI - Un toc de benestar

You&Oil

Productes naturals que s'absorbeixen a tarvés de la pell o per inhalació i ajuden a neutralitzar els agents patògens (virus, bacteris, fongs).

Les barreges d'olis estimulen alguns punts del cos a través de tocs i lleugers massatges, que desperten la capacitat del cos a recuperar-se. Els olis essencials augmenten l'oxigenació de les cèl·lules, el que millora el metabolisme i els processos de regeneració corporal. Això ajuda a que el cos es mantingui sa i, en cas d'alguna molèstia, que es recuperi més ràpid.

Ideals per cures relacionades amb el fred, emocionals i cures diverses. Cuida el teu cos d'una forma sana i natural!

Lily Lolo

Lily Lolo

Lily Lolo és una guardonada línia de cosmètics minerals, emprada en salons de cosmètica seleccionats en el Regne Unit. Fins avui la marca ha aconseguit ser exemple gràcies a l'harmonització dels seus ingredients naturals i a l'última tecnologia mineral.

Cap producte de Lily Lolo conté additius, colorants o químics agressius. La majoria dels productes Lily Lolo són aptes per vegans i vegetarians, no fan proves ni utilitzen productes d'origen animal.

Tenen propietats antibacterianes per millorar la pell. Les bases minerals, pols i bronzejadors proporcionen el cutis que sempre has desitjat. Les ombres d'ulls de Lily Lolo són de llarga durada i estan disponibles en nombrosos tons.

Optim Curcuma

Optim Curcuma

OPTIM CURCUMA és un complement alimentari natural creat a partir de la curcumina, una especia índia que té moltes propietats beneficioses per el nostre cos.
- Alleuja els dolors de les articulaciones i dels tendons, des de lesions esportives fins a dolors crònics.
- Preveu l'envelleniment cel·lular gràcies al seu gran poder antioxidant.
- Detoxifica perquè estimula la funció hepàtica.
- Estimula la memòria a curt termini ajudant a mantenir la calma i la serenitat.