Massatge per Aprimar

Aprimar

Refermar i regenerar els teixits, així com millorar l'elasticitat de la pell, és l'objectiu d'aquest massatge.
S'utilitzen olis específics de propietats lipolítiques i reductores o bé cua de cavall, carnitina, silici, algues marines i cafeïna per activar la microcirculació i aprimar.
Per finalitzar la sessió es poden utilitzar algues i venes o fangs del Mar Mort.
També es pot combinar amb aparells com: LPG, Ultrasons, Impulsos Bio-òptics o infrarojos, per aconseguir una acció més energètica sobre el greix.

Massatge per Contractures en braços i espatlles

Hialuronico

El dolor més freqüent a les espatlles es produeix per una contractura o tensió en el múscul trapezi que pot produir-nos mal al cap, al coll, tensió a les espatlles , formigueig als braços, etc.
El protocol a seguir son amassaments sobre la zona adolorida per relaxar les fibres musculars i alliberar les possibles contractures.

Massatge per Descongestionar Esquena i Relaxar

Caviar

Utilitzem una tècnica de massatge japonés que es basa en pressions sobre els meridians per desbloquejar-los i també estiraments d'extremitats.
És totalment indolora i resulta molt relaxant; també s'utilitzen moxes o pindes calentes en els punts d'acupuntura.

Massatge Cames cansades

Botox

Aquest és un dels problemes més comuns tan si treballem drets (rampes, pesadesa...), com si ho fem asseguts (mala circulació, inflamacions...).
Com a solució, nosaltres recomanem el Drenatge Limfàtic. Aquesta teràpia treballa perquè la sang i la limfa flueixin lliurement per les arteries.

Massatge només Peus

BIOCelular

La digito-pressió o reflexologia podall es basa en la pressió sobre determinats punts dels peus.
Els seus beneficis son infinits: millora dels dolors cervicals, cervicals, lumbars, ciàtica, estrés, mal de cap, ansietat, insomni, etc.
Aquest tipus de massatge, combinat amb el shiatsu (digitopuntura a la resta del cos), aconsegueix que millori l'equilibri corporal evitant fer contractures derivades d'una mala higiene de vida.