Consells per als primers raigs de sol (Mesoestetic)

Les bones temperatures ens animen a exposar-nos al sol. La nostra pell està molt sensible després de l'hivern i corre molts més riscos, per això hem d'extremar les cures durant les primeres exposicions al sol. Des de mesoestetic ens donen alguns consells sobre com fer servir el protector solar i mantenir la nostra pell saludable:

1.Preparar la pell.
Exfoliar i hidratar la nostra pell. Així estarà més preparada, i disminuirem els riscos de reaccions cutànies a causa del sol i reforçarem la seva protecció natural.
2.Protegir-la sempre.
Que no anem a la platja o a la piscina no vol dir que no anem a prendre el sol. Passejant pel carrer, al parc o en una terrassa, la pell també queda exposada a les radiacions solars.
3.Escollir el factor de protecció adequat.
Els protectors solars tenen un període de vida definit per la qual cosa hem d'estar atents a la seva data de venciment. És important triar bé un factor de protecció solar acord amb el nostre tipus de pell i el nostre estil de vida.
Bellesa Salut 4.Aplicar el protector sobre la pell neta.
L'aplicació del protector s'ha de fer sobre la pell neta i exempta de productes que continguin alcohol o perfums, com desodorants o colònies.
5.Fer-ho amb temps.
Hem d'aplicar la crema solar uns 30 minuts abans de l'exposició perquè la pell tingui temps d'absorbir-i estiguem ben protegits.

Per protegir-nos del sol, mesoestetic recomana moisturising sun protection SPF50+, +, protecció solar molt alta per a pells normals i seques, o dermatological sun protection SPF50+, protecció solar molt alta per a pells sensibles, mixtes i grasses.